Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Млада бургазлийка се бори с рядко срещано заболяване! Нека й помогнем!

Млада бургазлийка се бори с рядко срещано заболяване! Нека й помогнем!

"Аделина е едва на 19, но животът й тръгва към своя край. През всеки нов ден на болка и мъка тя мечтае само за едно - да има своето утре. Ние можем да й го подарим. Можем да й позволим да изживее своят живот!Ади вярва в ангели! Тя вярва в ТЕБ! Искаш ли да бъдеш неин ангел?Какво би направил днес, ако знаеш, че няма да има утре?", това пишат приятелите на болното момиче в социалната мрежа Фейсбук!

"Аделина е едва на 19, но животът й тръгва към своя край. През всеки нов ден на болка и мъка тя мечтае само за едно - да има своето утре. Ние можем да й го подарим. Можем да й позволим да изживее своят живот! Ади вярва в ангели! Тя вярва в ТЕБ! Искаш ли да бъдеш неин ангел?Какво би направил днес, ако знаеш, че няма да има утре?", това пишат приятелите на болното момиче в социалната мрежа Фейсбук!

Оттам се обръщат с молба за морална и финансова подкрепа към всички хора, фирми и фондации. Аделина Коджабашева e на 19 години и се нужадае спешно от 45 830 евро за извършването на животоспасяваща операция в Израел. Изискваната сума е  непосилна за семейството, което веднъж вече е теглило заем в размер на 32 000 евро, за да се проведе операция, която за жалост само успява да забави развитието на болестта на бургазлийката.

Диагнозата, поставена на Аделина е рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком / остеобластна версия 12.0 / – злокачествен тумор. За първи път симптомите се появяват преди две години, чрез непоносима болка в глезена. От тогава насам следва ходене по мъките за семейството на момичето. След години на лутане и разнопосочни диагнози родните специалисти са предложили ампутация на крака, заради закъснение и адекватно лечение на болестта.

Сега единствената възможност младото момиче да оздравее без да остане инвалид е израелската клиника "Хадаса". Дайте шанс на това младо и слънчево момиче да продължи живота си, като бъде излекувана!

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS ADI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel)Цена на един СМС 1 лев без ДДС!

 

Банкова сметка за набиране на средства:

УниКредит Булбанк

BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN

BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR

SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF

титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

Ако се нуждаете от друга допълнителна информация може да се свържете директно на телефонен номер на бащата на Ади – Делян Коджабашев 0887468317 / 0887258949!

<iframe width=447 height=335 src=http://www.youtube.com/embed/LKUaUUGHARc frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега