Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежка театрална трупа „Валери и приятели“ представя най-новата си постановка

Младежка театрална трупа „Валери и приятели“ представя най-новата си постановка

По повод 10-годишнината от създаването на Младежка театрална трупа „Валери и приятели“, на 26 април – от 19.30 часа, както и на 8 май – от 19.30 часа, на сцената на Драматичен театър „Адриана Будевска“ ще се изиграят двете премиерни представления на най-новата постановка на трупата към НЧ „Асен Златаров 1940“ – „Милион причини…(да играеш или да не играеш)!“

По повод 10-годишнината от създаването на Младежка театрална трупа „Валери и приятели“, на 26 април – от 19.30 часа, както и на 8 май – от 19.30 часа, на сцената на Драматичен театър „Адриана Будевска“ ще се изиграят двете премиерни представления на най-новата постановка на трупата към НЧ „Асен Златаров 1940“ – „Милион причини…(да играеш или да не играеш)!“. Това е комедия по идея на Ива Трифонова. Включени са текстове на Алън Хаехнел (превод от английски – Ива Трифонова), Валери Петров, Недялко Йорданов, Ива Трифонова и Валери Еличов. Авторска разработка – Валери Еличов. Постановка: Валери и Олег Еличови.Тази премиера е двадесет и третата поред от създаването на трупата.

Ето какво ще видите:

Предстои поредно представление на една театрална трупа. Публиката вече е в салона, когато актьорите осъзнават, че главната героиня в спектакъла я няма. Без нея те не могат да играят. Не могат да разберат къде е „звездата“ и им хрумва да споделят с публиката своите причини да не играят тази вечер. Но да измислиш причини да не играеш е трудна задача. Следват множество комични ситуации и спонтанно измисляне на всякакви причини, докато все пак главната актриса се появява. Вместо да започнат истинското представление, те я включват в измислянето на още причини.  Оказва се, че тя също има такива. Постепенно актьорите осъзнават, че да играеш е по-хубаво от това да не играеш и че има една-единствена причина да играят – защото това е смисълът на живота на актьора.

В хода на действието има танци, песни, стихове и много смях. От отричане на театъра в началото, артистите искрено и ярко се обясняват в любов към театъра в края на представлението.Участват двадесет и трима средношколци от десет бургаски училища. На 8 май, с втората премиера, трупата ще изпрати и своята абитуриентка, а именно „звездата“ от представлението Валерия Стефанова.

За информация: фейсбук страница Младежка театрална трупа „Валери и приятели“, инстаграм valeri.and.friends и тел. 0877 568 90.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега