Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

Младите лекари на Бургас с жест към дами от третата възраст

Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната квалификация на младите специалисти и им пожелаха да променят здравната система към по-добро.

Дами от третата възраст поискаха среща с „Младите лекари“ на Бургас. Тя се осъществи на 8 март. На поканата се отзоваха д-р Стамен Пишев, д-р Диян Господинов, д-р Павел Минев и д-р Марин Николаев. Присъства и Мая Казанджиева - директор на дирекция "Здравеопазване и социални дейности" в Община Бургас. 

Срещата се състоя в една от залите на регионалната библиотека „П. Яворов“. Присъстваха дами от пенсионерските клубове „Учители и приятели по дух“, „Св. Николай Чудотворец“, „Съюз на пенсионерите 2004 - Бургас“ и сдружение „Пенсионерски клуб Бургас“. Те благодариха на лекарите, че се отзоваха на поканата и ги запознаха с най-честите проблеми, които срещат като пациенти. Дамите споделиха, че имат доверие на професионалната квалификация на младите специалисти и им пожелаха да променят здравната система към по-добро.

Младите лекари на Бургас заявиха готовност за участие в следващи общи срещи, на които да обсъдят по-задълбочено социално-значимите заболявания и начините да се борим с тях.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега