Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младоженци с големи сърца помагат на най-малките пациенти на УМБАЛ Бургас

Младоженци с големи сърца помагат на най-малките пациенти на УМБАЛ Бургас

На снимката е семейство Паолина и Станислав Игнатови.

Три млади семейства помогнаха на лекарите в Отделенията по неонатология и Първо детско отделение да се грижат по-добре за своите пациенти. Те са посветили сватбените си тържества на благородна кауза – събиране на средства за най-необходимото, от което лекарите в двете отделения имат нужда. 

Още при организирането на сватбите си двойките информирали гостите си, че не желаят да им се подаряват цветя – нека да отделят сумите за букети за благотворителна кауза. Последното семейство с такъв апел са Паолина и Станислав Игнатови. 

„Присъствали сме на много сватби, на които вместо цветя, гостите даряваха за благотворителна кауза. Решихме и ние да го направим. Гостите ни много се зарадваха, споделиха, че идеята е добра и успяхме да съберем 900 лева, с които да помогнем на лекарите в Първо детско отделение. Предпочетохме да дарим парите на болницата, защото така ще успеем да помогнем на повече хора. Чувството е много удовлетворяващо, нека и други млади семейства последват примера“, разказаха младоженците, чиято сватба бе на 17 октомври.

Със сумата ще бъдат купени 10 инхалатора, от които в Първо детско отделение имат най-спешна нужда. 

„В момента 8 инхалатора са за брак, не могат вече да бъдат поправени, затова този жест дойде в точния момент“, сподели завеждащият отделението д-р Борис Ангелов.Няколко дни преди сем. Игнатови, още две семейства изразиха подкрепата си за медиците, които спасяват най-малките бебета. Сем. Жельо и Здравка Караколеви и сем. Радка и Атанас Стефанови направиха дарения на Отделението по неонатология. 

Сумите са събрани по същия начин – двойките са призовали гостите си да не им подаряват букети на сватбата, а да дарят сумите, предназначени за покупката им.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега