Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ММА боец разби две коли с мотокар, нахвърли се да бие полицаи

ММА боец разби две коли с мотокар, нахвърли се да бие полицаи

Криминален екшън се разигра късно снощи на пътя Бургас - Варна, в района на Т-образното кръстовище между "Аква парк - Слънчев бряг" и к-с "Старият възел". 26-годишен ММА боец разби два автомобила като ги прониза с вилиците на мотокар. След това младият англичанин се нахвърли и на полицаите, отзовали се на сигнала за инцидентите.

Криминален екшън се разигра късно снощи на пътя Бургас - Варна, в района на Т-образното кръстовище между "Аква парк - Слънчев бряг" и к-с "Старият възел". 26-годишен ММА боец разби два автомобила като ги прониза с вилиците на мотокар. След това младият англичанин се нахвърли и на полицаите, отзовали се на сигнала за инцидентите.

Развилнелият се британец откраднал мотокара от складова база, преминал снего през заключения с метални двукрили врати портал и се озовалв близост до пътя Бургас – Варна. Малко след това спортистът предизвикал първия инцидент - пронизал задното ляво стъкло, страничната колонка и предната лява врата на лекотоварен автомобил със сливенска регистрация. За щастие водачът не е пострадал.

По аналогичен начин англичанинът нападнал и BMW със столична регистрация, като дясната вилица проникнала в областта на задния ляв калник под багажника, а лявата счупила стъклото на задната лява врата. Автомобилът останал с вдигната на около 40 см. от пътя задна част.

Дошлите на местопроизшествието полицейски служители от Районно управление -Несебър направили няколкократни опита да задържат мъжа, управляващ мотокара, носъщия размахал срещу тях стоманен гаечен ключ с дължина около 30 см.

Първоначалната агресия,проявена към служителите изведнъж се пренасочила от непознатия към тялото му итой започнал да се удря със стоманения ключ по главата. След като си нанесъл няколко удара мъжа побягнал в посока пътя Бургас – Варнаи в близост до р-т "Каручката" полицаите отново направили опит да го задържат,в резултат на което единият от тях получил удар със стоманения ключ в областтана лакета и пръстите на дясната ръка.

Друг полицай стрелял със стоп-патрони, които улучили нападателя в кракатаи тялото, но не оказали никакво въздействие върху него и той продължавал даатакува служителите. Агресията на ММА боецът продължила, като в един момент той просто побягнал в посока Несебър.

Около 500 м. след мястото на схватката, мъжът се насочил къмблизката бензиностанция. При влизането си в обекта мъжът взел от рафтовете стъкленибутилки, пълни с алкохол и започнал да ги хвърля срещу полицаите, част от коитоизвели трите служителки, намиращи се на смяна в бензиностанция, а другите сеопитвали да отвлекли вниманието на нападателя, използвайки срещу него прахов пожарогасител.

Непознатият се оттеглил в кухненското помещение на бензиностанцията и следмалко излязал от там, въоръжен с два големи кухненски ножа. За овладяване на ситуацията на място пристигнали служители отСпециализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас, служители от района служба"Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър и екип на Центъра саспешна медицинска помощ – Несебър.

В крайна сметка нападателят все пак бил неутрализиран, като са му отнети стоманения гаеч ключ и кухненските ножове, скоито бил въоръжен. Наложило се е прилагане на физическа сила и белезници, които да овладеят агресията намъжа. Не са му поставени успокоителнимедикаменти, но е отведен в МБАЛ – Бургас за оказване на медицинска помощ,впредвид неадекватното състояние и наранявания, които си е самопричинил.          

По случая в Районно управление - Несебъре образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега