Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Много награди и нови таланти и поднесе "Корабът на изкуствата" 2017

Много награди и нови таланти и поднесе "Корабът на изкуствата" 2017

От 23 до 25 юни под зоркия поглед на журито преминаха стотици колективни и индивидуални изяви на деца от България, Сърбия, Молдова и Русия.

Международният фестивал "Корабът на изкуствата" приключи вчера с гала концерт и награждаване. За четвърта поредна година събитието беше организирано от Община Поморие и ЦПЛР Общински детски комплекс – Поморие и бе уважено от рекорден брой участници. От 23 до 25 юни под зоркия поглед на журито преминаха стотици колективни и индивидуални изяви на деца от България, Сърбия, Молдова и Русия.

Натоварени с тежката задача да отличат най-добрите сред добрите бяха: Хайгашод Агасян – прочут инструменталист, певец и композитор; Светослав Лобошки – един от най-известните композитори на популярна музика у нас; проф. Красимир Тасков – носител на национални и международни награди от конкурси по пиано и композиция; Рада Чомакова – преподавател по пиано в бургаското музикално училище и ръководител на майсторски клас по пиано в Баден Баден, Германия; художниците Златка Коева и Христо Георгиев; Капка Роглева – главен художествен ръководител и педагог на Детски балетен театър „Капка“; оперната певица Биляна Данаилова; асистент д-р Галя Киркова – преподавател в АМТИИ- Пловдив; както и Лиляна Христова, Таня Талева, Георги Дойчев и Владимир Данаилов – хора на изкуството, преподаватели и професионалисти, чиято всеотдайна работа значително допринася за развитието на фестивала.

Награди и поощрения бяха раздадени в категории: класическа музика, забавна и естрадна музика, хореография, народно пеене и изобразително изкуство. За повече от 640 деца, „Корабът на изкуствата“ се превърна в незабравимо изживяване.

След награждаването в края на фестивала, най-големи емоции предизвика вълшебната разходка с кораб, която беше организирана за всички участници.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега