Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Много спорт от днес до 6 май в Бургас

Много спорт от днес до 6 май в Бургас

През следващите дни град Бургас ще бъде домакин на няколко мащабни спортни мероприятия от общинския календар.

През следващите дни град Бургас ще бъде домакин на няколко мащабни спортни мероприятия от общинския календар. От 25 до 29 април, както и от 2 до 6 май, в спортна зала „Никола Станчев” /”Меден рудник”/ ще се проведе Шампионат на Европа по футзал на УЕФС – мъже. Футболните срещи започват днес от 18.00 часа.  

На 27 април /петък/ в спортна зала „Младост”  от 9.00 часа до 20.00 часа ще се проведе Държавно лично отборно първенство по класическа борба.   От 27 април до 29 април в спортна зала „Никола Станчев” и спортна зала „Младост” ще се проведе Държавен финал по хандбал за юноши старша възраст. Срещите се играят от 9.00 до 13.00 часа и от 16.00 до 20.00 часа.  

На 28 и 29 април ще стартира Регионално първенство по тенис за деца до 12 години. Първенството  ще се проведе на тенис кортове парк „Езеро”.   От 3 май до 6 май ще се проведе Международна регата „Порт Бургас” от календара на Българската федерация по Ветроходство. Турнирът се организира с помощта на Община Бургас и „Пристанище Бургас” ЕАД, а  домакин е Яхт клуб „Порт Бургас”.

Гостите и жителите на града ще могат да наблюдават ежедневно гонките, които ще бъдат пред мостика на Бургаския плаж. До настоящия момент заявени състезатели има от ветроходни клубове в Румъния, Турция, Гърция и България. Проявата  е част от спортната програма на Община Бургас и е традиционна за нашия град.  

ПРОГРАМА  

03 май - 11.00 часа - Откриване на регатата пред Община Бургас и първи състезателни гонки пред мостика на Бургаски плаж.

04 май – втори състезателен ден пред мостика на Бургаски плаж.

05 май – трети състезателен ден пред мостика на Бургаски плаж.

06 май – четвърти състезателен ден пред мостика на Бургаски плаж, церемония по закриване и награждаване на победителите.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега