Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модерен културно-анимационен център строят в Черноморец

Модерен културно-анимационен център строят в Черноморец

Най-младият град в страната Черноморец е на път да догони общинския център Созопол с модерна туристическа инфраструктура.

Най-младият град в страната Черноморец е на път да догони общинския център Созопол с модерна туристическа инфраструктура. С водосвет отслужен от отец Стилиян и в присъствието на председателя на общинския съвет Красимира Германова, общински съветници, кметове на населени места в общината и жители на града, кметовете на община Созопол Панайот Рейзи и кмета на град Черноморец Добри Добрев  направиха символична първа копка на модерен културно-анимационен център, който ще носи името на покровителя на черноморци Свети Никола.

Строителството на културно-анимационния център в Черноморец е част от проект „Интеграция на културно-историческите ценности и диверсификация на туристическите продукти на територията на община Созопол“, в който са включени общо четири обекта.  В центъра на Черноморец на терен от 1800 кв. метра ще бъдат построении две експозиционни зали и сервизни помещения с обща застроена площ 450 кв. метра.

Експозиционните зали ще бъдат обзаведени и оборудвани, а в едната от залите ще се оборудва анимационен център за мултимедийно представяне на културните и природните атракции на община Созопол.  

Проекта е на стойност 1 040 786 лв., като финансирането по програмата е 969 882,73 лв., в това число национално участие – 145 482,41 лв. и от  ЕС-824 400,32 лв. Финансовият принос на община Созопол е 70 903,27 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега