Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мол "Галерия" отваря в обичайния час, не са намерени съмнителни вещи

Мол "Галерия" отваря в обичайния час, не са намерени съмнителни вещи

Днес мол Галерия Бургас отваря врати в обичайния час. От 10.00 часа ще започнат работа всички магазини и заведения за хранене и развлечения.

Днес мол Галерия Бургас отваря врати в обичайния час. От 10.00 часа ще започнат работа всички магазини и заведения за хранене и развлечения. След като  вчера следобед  бе получен анонимен  сигнал за бомба, всички посетители и персонал бяха своевременно евакуирани.

В мола  останаха само специализираните екипи на МВР за щателна проверка. До момента нищо не е потвърдило телефонната  заплаха. От ръководството на Галерия Бургас уверяват, че са взети всички ефективни мерки за сигурността на гражданите посещаващи търговско-развлекателния център.

Припомняме, че мол “Галерия” - Бургас трябваше да остане затворен до 16:00 ч. днес, поради неподписване на протокол за поемане на отговорност от страна на управата му. Късно снощи обаче, след приключване на щателната проверка и неоткриването на съмнителни вещи или предмети, управата на търговския обект е подписала протокол за поемане на отговорност.

За времето от 16.30 ч. до 21.15 ч. снощи са проверени 120 МПС, паркирани на територията на Mall „Галерия”, всички 98 търговски и увеселителни обекти, както и цялата прилежаща територия на комплекса с обчща площ 80 000 кв.м., обобщават от полицията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега