Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МОН: Квесторите ще получат по 80 лева премия за участие в изпитите

МОН: Квесторите ще получат по 80 лева премия за участие в изпитите

Сумата ще бъде изплатена и на членове на комисия за провеждане на ДЗИ, включително и на непедагогическия персонал, както и на директорите на училищата, в които се провеждат изпитите.

Финансова премия в размер на 80 лева ще получат квесторите и учителите-консултанти на националното външно оценяване в края на VII клас, на държавните зрелостни изпити и на държавните изпити за придобиване на професионална квалификация. Това решиха представителите на Отрасловия съвет за тристранно сътрудничеството в образованието, които подписаха анекс към Колективния трудов договор в системата. 

Сумата ще бъде изплатена и на членове на комисия за провеждане на ДЗИ, включително и на непедагогическия персонал, както и на директорите на училищата, в които се провеждат изпитите, уточняват от Министерството на образованието. Решението се отнася за настоящата учебна година при реално изпълнение на задълженията.

Педагогическите специалисти, които провеждат занимания с учениците през летните месеци, след приключване на втория учебен срок, ще могат да отчетат работното си време при осъществена работа поне два астрономически часа на ден, решиха още социалните партньори. 

Поради преустановяване присъствената работа в детските градини и училищата, във връзка с пандемията от Covid-19, е договорено увеличение с 20 дни на допълнителния платен годишен отпуск за непедагогическия персонал.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега