Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Морската бира Бургаско празнува 50 години! Наздраве! /Видео/

Морската бира Бургаско празнува 50 години! Наздраве! /Видео/

Защото Бургас е и винаги ще бъде символ на свобода, лятно безгрижие, страхотни хора и пленяваща култура.За да сподели и отбележи големия си рожден ден марка Бургаско е подготвила много и разнообразни изненади и активности за хората от Бургас, с които да отпразнува своята годишнина.

Защо Бургас е по-различен от всички други градове? Дали заради морето, цацата, хората или друго? На този въпрос отговор ни дава морската бира Бургаско по един нестандартен, но изключително симпатичен начин - чрез специално заснето видео посветено на хората на Бургас, по случай отбелязването на емблематичния 50-годишен юбилей на марката през 2021 г. 

Защото Бургас е и винаги ще бъде символ на свобода, лятно безгрижие, страхотни хора и пленяваща култура.За да сподели и отбележи големия си рожден ден марка Бургаско е подготвила много и разнообразни изненади и активности за хората от Бургас, с които да отпразнува своята годишнина.

От 5-ти юли до края на месеца Бургаско организира промоция с много вълнуващи летни награди специално за хората в Бургас. Промоцията е налична в различни търговски обекти и чрез закупуването на 2 броя Бургаско в бутилка от 500 мл или кен, потребителят получава скреч карта с възможност да спечели моментни награди – един от 26 000 ключодържатели „50 години Бургаско“ или една от 2000 шапки Бургаско, а с регистрация на 3 кода има възможност да спечели един от 10-те билета за музикалното събитие Spice Music Fest. 

Бургаско ще бъде основният герой в един от най-големите и вълнуващи летни музикални фестивали у нас – Spice Music Fest, като в рамките на трите дни на събитието всеки любител ще може да се наслади на освежаващия вкус на Бургаско под звуците на страхотни музикални изпълнения. 

Друга изненада, която марка Бургаско е подготвила за летния сезон, е специална серия от лимитирани дизайнерски кенове, които носят усещането за лятно настроение и релаксиращи моменти с Бургаско.Днес Бургаско е една от най-обичаните български марки, а още с излизането си на пазара през 1971 г. бързо се превръща в символ на черноморското лято. Мисията на марката още от нейното създаване е да бъде неделима част от плажните емоции на жителите и гостите на Южното Черноморие и това остава непроменено и до днес. 

Интересен и малко познат факт за Бургаско е, че това е единствената марка, чийто етикет е запазил почти същия вид от създаването си до днес. Визуалната идентичност на Бургаско представлява елементи, символи на топлия крайбрежен град и бита в него: корабът и котвите, свързани с корабните въжета, поясът и вълните във фона. Където и да се наслаждаваме на Бургаско, то винаги ни носи усещане за свободна, лекота, безгрижност, лято и морски вълни. А с всяка глътка Бургаско чуваме морския шепот: „Отпусни се. Морето е тук”. Наздраве за 50 години Бургаско! Наздраве за хората на Бургас! И консумирайте с мярка!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега