Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мотивационен форум ще стимулира младите поморийци да гласуват

Мотивационен форум ще стимулира младите поморийци да гласуват

На 17 май от 10 часа, в НЧ „Просвета“ – гр. Поморие ще се проведе мотивационният форум „И моето мнение има значение”, по проект на сдружение „Мозайка”. Събитието има за цел, непосредствено преди изборите, да стимулира младежите от цялата община да бъдат активни за своето бъдеще, като участват в изборите за Европейски парламент на 25 май.

На 17 май от 10 часа, в НЧ „Просвета“ – гр. Поморие ще сепроведе мотивационният форум „И моето мнение има значение”, по проект насдружение „Мозайка”. Събитието има за цел, непосредствено преди изборите, дастимулира младежите от цялата община да бъдат активни за своето бъдеще, катоучастват в изборите за Европейски парламент на 25 май.

Гост лекторите на форума – активни млади лидери от младежкиструктури и организации в страната, ще мотивират младежите за активно участие идействие. Включвайки се в дискусиите младежите ще имат възможността да изразятсвободно своето мнение по европейски въпроси и да зададат своите въпроси.

По време на мотивационния форум ще бъдат наградени и най-добритетворби от арт конкурса за фотография, колаж или рисунка на същата тема. Те щебъдат изложени във фоайето на НЧ „Просвета“ и ще бъдат достъпни както заучастниците във форума, така и за жителите и гостите на града. Форумъте отворен за участие за всички младежи между 18 и 29 години от цялата община. Входът е свободен!           

Повече информация за програмата,темите и лекторите ще намерите във фейсбук страницата на сдружение „Мозайка“.Проектът сефинансира от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи“, сподкрепата на Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега