Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мотор от времето на Вермахта ще прекоси България

Мотор от времето на Вермахта ще прекоси България

Реставраторът на ретро мотори Васил Георгиев от несебърското село Тънково стартира уникално пътуване със семейството си.

Реставраторът на ретро мотори Васил Георгиев от несебърското село Тънково стартира уникално пътуване със семейството си. Сутринта на 2 септември 2011 колекционерът ще качи съпругата си и двете деца на мотор BMW R12 от 1936 г. и ще отпраши за първото у нас изпитание на дълго разстояние с антика.

Возилото от втората световна война многократно е събирало ценители на изложенията, а собственикът му е носител на множество награди. Моторът е с кош и въпреки увереността във възможностите на немската машина, Васил Георгиев трябва да се запаси с инструменти за ремонт. Затова за семейството му ще е истинска авантюра да пътува (двама възрастни и две деца) дни наред на мотор.

Целта на пътуването е да прекосят планината Родопи и да стигнат до Резово. Георгиев бърза да покаже на децата си красотата на планината, преди да е напълно застроена. По пътя семейството ще бъде съпровождано от други моторджии, но за кратки разстояния. Просто никой от членовете на ретро клубовете в страната не е готов да рискува с мотоциклета си на толкова дълъг преход.

Днес семейството се кани да посети авиошоуто в Пловдив, където ще бъдат показани ретро самолети. После продължават за Велинград, където също има реставратори на стари мотоциклети. Следват Триград, Златоград...

Пътешествениците не могат да направят точна програма по дни и часове на своето пътуване, предвид старостта на мотора и метеорологичните условия. Но са сигурни, че авантюрата си заслужава. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега