Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мултимедиен спектакъл в две части ще ви потопи в магичния свят на човешката душа

Мултимедиен спектакъл в две части ще ви потопи в магичния свят на човешката душа

Билети се продават на каса "Часовника" в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа

Експресивен мултимедиен спектакъл в две части, който ще "потопи" зрителите в магичния свят на човешката душа, ще представят талантливите артисти Красимир Марчев и Нина Вангелова. Емоционалното сценично приключение ще бъде представено на 30 септември от 19:30 ч. в Културен Дом НХК. Спектакълът включва забележителните им проекти “Отвъд реалността” и “Корените на пеперудата”. 

"Корените на Пеперудата" е съвкупност от учения и лични преживявания. В стихотворенията си, Нина Вангелова акцентира върху темите за любовта, смъртта, страха, регресията, хигиената на отношенията между хората и заобикалящата ни среда. Музиката в концерта на Нина е създадена от Стоян Иванов (Hoodini). Мултимедията е на Красимир Марчев, а танците изпълнява 8-годишната танцьорка Диана Димитрова.

“Отвъд реалността” е заглавието на премиерния спектакъл на визуалния артист Красимир Марчев. Участие взима актьорът Filip Donchev, а музиката, мултимедията и режисурата са дело на Краси. Спектакълът преплита музика, пантомима, късометражно видео и сценичен пърформанс. Декорът представлява 3D мапинг - мултимедийна проекция в 3 измерения. Светлината е приглушена, а усещането е за приказност и естетика.

Артистите, които стоят зад впечатляващия проект Красимир Марчев и Нина Вангелова анонсираха, че са подготвили и специална изненада за зрителите-  Участието на няколко вселенски гласове. Кои са те? Ще разберете съвсем скоро!Билети се продават на каса "Часовника" в делнични дни от 10:00 до 18:00 часа.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега