Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВнР осъди вандалската проява срещу сградата на ЕК в София

МВнР осъди вандалската проява срещу сградата на ЕК в София

По време на протестът, наречен „Поход за мир”, в който се включиха и представители и поддръжници на партия „Възраждане”, участници демонстративно хвърлиха червена боя по представителството на Европейската комисия на улица „Раковска”.

Министерството на външните работи осъди вандалската проява срещу сградата на Европейската комисия в София в неделя. По време на протестът, наречен „Поход за мир”, в който се включиха и представители и поддръжници на партия „Възраждане”, участници демонстративно хвърлиха червена боя по представителството на Европейската комисия на улица „Раковска”.

От МВнР написаха, че „подобни деяния контрастират в несъвместим противовес на съвременна България, както и на демократичните ценности, които страната ни олицетворява". 

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола също излезе с позиция."Сградата, в която се помещава Бюрото за връзка на Европейския парламент в София, беше взета под прицел от вандали, недоволни от позицията ни в подкрепа на Украйна. Ще я почистим. Нашата подкрепа за Украйна ще става все по-силна. Нашият глас, осъждащ инвазията на Русия, ще става все по-силен. #СлаваНаУкраина", написа тя в Twitter.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега