Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР алармира за множество сигнали свързани със закупуването на луксозна козметика

МВР алармира за множество сигнали свързани със закупуването на луксозна козметика

Лекомисленото поведение, провокирано от желанието за сдобиване с луксозния продукт, често пъти води до последващо осъзнаване на реалната ситуация и поетия финансов ангажимент, а оттук и до желание за връщане на стоката и разваляне на сделката, предупреждават от ОДМВР Бургас.

Във връзка с получени сигнали в ОДМВР Бургас, касаещи закупуването на луксозна козметична стока и невъзможността за връщането й на търговеца, от полицията  информират, че за осъществяването на подобна покупка, дори и при големи намаления и видимо изгодни за купувача условия, е необходимо сериозно обмисляне на ситуацията и внимателно ангажиране с поемането на краткосрочни заеми с цел получаване на стоката. Лекомисленото поведение, провокирано от желанието за сдобиването с луксозния продукт, често пъти води до последващо осъзнаване на реалната ситуация и поетия финансов ангажимент, а оттук и до желание за връщане на стоката и разваляне на сделката. 

В голям брой от случаите обаче това се оказва невъзможно. Механизмът за осъществяване на покупките на луксозните козметични продукти е сходен при отделните сигнали: купувачите са участвали в безплатни процедури по диагностика на кожата, следвани от презентация, безплатно тестване на луксозната козметика с цена около 1 500 лв. и времеви промоционален прозорец за закупуването й. В случай, че купувача не разполага със свободни финанси, му се предлагат плащане на разсрочени вноски, чрез изтеглянето на кредит. 

В тази посока е важно да се отбележи, че ако купувача се поддаде на желанието си и необмислено подпише документи за разсрочен заем, с който да плати цената на луксозната козметична стока, а впоследствие размисли и поиска разваляне на сделката, това не е възможно практически, тъй като договорът е подписан доброволно и при ясно упоменати клаузи. Предсрочното му прекратяване обичайно е обвързано с финансови санкции, което поставя купувача в своеобразен капан. 

Ето защо неслучайно в навечерието на Коледо-Новогодишните празници, ОДМВР Бургас призовава купувачите към по-голямо внимание и обмисляне на продуктовите оферти с луксозни козметични стоки, тъй като границата между приятните и неприятни емоции, вследствие поддаването на първични желания и прибързани покупателни действия, е изключително тънка!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега