Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР: Не сме издирвали терористи, а фалшификатори

МВР: Не сме издирвали терористи, а фалшификатори

Министерството на вътрешните работи опроверга слуховете, плъзнали в медийното пространство, че по време на фестивала "Spirit of Burgas" в града е имало спецакция срещу терористи. В официално съобщение ведомството обяви, че в действителност са издирвани две лица, но причината е предполагаема криминална дейност по изготвяне на фалшиви документи за самоличност.

Министерството на вътрешните работи опроверга слуховете, плъзнали в медийното пространство, че по време на фестивала "Spirit of Burgas" в града е имало спецакция срещу терористи. В официално съобщение ведомството обяви, че в действителност са издирвани две лица, но причината е предполагаема  криминална дейност по изготвяне на фалшиви документи за самоличност.

В края на миналата седмица се появиха информации, че двама души, предполагаеми тайни агенти и терористи, са обект на преследване от страна на полицията. Снимки на личните им карти бяха разпространени в медийното пространство. Смяташе се, че двамата подготвят атентат, което внесе смут в страната.

"Излезлите в публичното пространство статии са неправилно представяне на предприети от страна на МВР мероприятия с различна насоченост - част от цитираните от медиите действия са предприети от ГД „Национална полиция” за охрана на провеждащото се масово културно мероприятие („Spirit of Burgas”), други действия, посочени от средствата за масова информация са относими към осъществявани от правоохранителните органи мероприятия по противодействие на незаконната миграция и разпространение на недействителни документи за самоличност", обявиха от МВР.

Публикуваните в медиите френска и румънска лична карта са недействителни. Цитираните лица и събития са свързани  с подозрения за  криминална дейност по изготвяне на фалшиви документи за самоличност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега