Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР организира извънреден Съвет за социално партньорство днес

МВР организира извънреден Съвет за социално партньорство днес

Служителите на реда излизат на национален протест днес. Те ще се съберат пред сградата на Народното събрание в столицата в 13 часа.

Служителите на реда излизат на национален протест днес. Те ще се съберат пред сградата на Народното събрание в столицата в 13 часа. Очаква се това да е най-мащабната проява на униформените от началото на демонстрациите срещу промените в Бюджет 2016 и отнетите привилегии на служителите в звената на МВР, които започнаха във вторник.

Представители на най-малко 10 областни дирекции са заявили подкрепата и участието си в днешния протест, предават информационните агенции. Военни и надзиратели също ще присъстват на проявата.

Близо 200 служители на четирите синдиката в структурите на МВР, Гранична полиция, надзирателите и Съдебна охрана от Бургас отпътуваха рано тази сутрин, за да се включат в протеста, предава Нова телевизия. Около 1000 души се очакват от Плевенско, 340 от Смолян, 250 от Пловдив, 200 души се очакват от Варна, 130 от Габрово.

Междувременно, макар правителството да отказва да направи исканите отстъпки, МВР продължава да търси варианти за успокояване на обстановката. За днес бе насрочен извънреден Съвет за социално партньорство.

Дневният ред на заседанието предвижда  да се обсъди  отпадането на параграфи 10 и 16 от преходните и заключителни разпоредби от законопроекта за държавния бюджет за 2016 г. Ще бъдат дискутирани следващите  необходими мерки за реформа в МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега