Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МВР съзря сериозна опасност за живота на Борисов

МВР съзря сериозна опасност за живота на Борисов

Има сериозна опасност за живота на бившият премиер на страната Бойко Борисов, са заявили източници от Министерството на вътрешните работи за агенция "КРОСС".

Има сериозна опасност за живота на бившият премиер на страната Бойко Борисов, са заявили източници от Министерството на вътрешните работи за агенция "КРОСС". Според тях има голяма вероятност в непосредствена близост до резиденция “Бояна“ да се е подготвял атентат срещу бившия министър-председател.

По-рано днес вестник “Стандарт“ обяви, че автомат “Калашников“ с пълнител и заглушител е намерен между къщите на Бойко Борисов и Ахмед Доган. Оръжието е било открито в изоставен строеж на къща на улица “Владимир Димитров-Майстора“. Автоматът е бил оставен точно по тясната уличка в квартал “Бояна“, по която експремиерът Бойко Борисов традиционно се качва на разходка из Витоша.

Улицата обаче е в непосредствена близост и до улица “Стар Беловодоски път“, където е къщата на Ахмед Доган. Автоматът е стоял там от няколко дни, а изведнъж местните хора забелязали неизвестни лица да се въртят около изоставения преди година градеж.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега