Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж е с комоцио след нелеп инцидент на разклона за Зетьово

Мъж е с комоцио след нелеп инцидент на разклона за Зетьово

Той е станал неволна жертва на катастрофа между два тежкотоварни автомобила, дошла в резултат на неспазване на дистанция

53-годишен мъж е с комоцио и е поставен под наблюдение в бургаската болница след нелеп инцидент на пътя Айтос – Провадия при разклона за Зетьово. Той е станал неволна жертва на катастрофа между два тежкотоварни автомобила, дошла в резултат на неспазване на дистанция. Ето и подробности от полицията: 

„В понеделник около 07:45 ч. на пътя Айтос – Провадия, км. 87+500 (разклона за с. Зетьово) в условията на прав участък с наклон при изкачване, т.а. „Шкода Рапид“, с бургаска регистрация, управляван от 33-годишен бургазлия, движещ се от Айтос към Руен, поради неспазване на дистанция застига и блъска намаляващия скоростта си с цел извършване на ляв завой към с. Зетьово т.а. „Сеат Инка“, с бургаска регистрация, управляван от 49-годишен айтозлия. От удара „Сеатът“ навлиза в лентата за насрещно движение, като блъска правомерно движещия се там л.а. „Фолксваген Поло“, с бургаска регистрация, управляван от 53-годишен несебърлия. 

От ПТП пострадали: водачът на т.а. „Сеат Инка“ (получил фрактура на дясната ръка, прегледан в УМБАЛ – Бургас и отказал хоспитализация) и водачът на л.а. „Фолксваген Поло“ (получил комоцио, настанен в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ Бургас за наблюдение, без опасност за живота)“.            
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега