Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж обезобрази приятелката си с макетно ножче и обръсна главата ѝ

Мъж обезобрази приятелката си с макетно ножче и обръсна главата ѝ

Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева.

Жесток садизъм срещу 18-годишно момиче. То бе обезобразено с макетно ножче. Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е счупен, а за да бъде гаврата пълна - накрая цялата й коса е подстригана с машинка. Младата жена е спасена, но са й направени 400 шева. Има предполагаем извършител, който е бил задържан за 72 часа, а след това е пуснат на свобода 

„На 26 юни съпругът ми се обади и ми каза, че дъщеря ни е пребита жестоко и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с голяма дълбочина. По скалпа й имаше множество рани от машинката. Емоционалното й състояние е сринато. Тя ми разказа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, но първо никой не й е отговорил. След това  мъжът е казал „Аз съм” и тя е отворила. Според мен мотивът на престъплението е ревност. Бяха заедно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за насилие. Не е имало заплахи”, разказа майката на жената. 

„Има разминавания между твърденията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил самопризнания. Как и кой реши, че това е лека телесна повреда? От болницата бяха в шок като видяха в какво състояние е момичето”, сподели приятелка на пострадалата.

Първоначално районният съд е постановил постоянен арест, но по-късно Окръжният е променил постановлението и мъжът е пуснат под парична гаранция.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега