Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж хвърли димка пред парламента

От БСП скочиха срещу Цачева
Мъж хвърли димка пред парламента

Мъж хвърли димка днес пред официалния вход на Народното събрание. Това се случи към 11:30 часа, съобщават от МВР. По това време в пленарната зала течеше парламентарен контрол. Мъжът е задържан в района на парламента.

Мъж хвърли димка днес пред официалния вход на Народното събрание. Това се случи към 11:30 часа, съобщават от МВР.  По това време в пленарната зала течеше парламентарен контрол. Мъжът е задържан в района на парламента. От него е иззет сак.

Служители на ДОТО са извършили проверка на съдържанието на чантата  и не са установили наличие на взривни вещества.  На място екипи на СДВР са съдействали за обезпечаването на сигурността в района.Мъжът е отведен в столичното Първо РУП, изяснява се самоличността му. По случая е образувано досъдебно производство.  

„Това което се случва няма как да не разтревожи всеки нормален човек”, заяви Мая Манолова от БСП след инцидента. Тя определи като изключително тревожна ситуацията и припомни, че парламентът като институция има едва 5% одобрение сред българските граждани.

„Това е резултатът от работата на правителството и председателя на парламента Цецка Цачева - да понижи, да разсипе рейтинга на българския парламент”, възмути се Манолова. Депутатът определи като пълна безотговорност факта, че Народното събрание и министрите от правителството са в отпуск.

„Управляващите се правят, че нищо не се случва, както правят и с всички важни проблеми в държавата”, изтъкна Манолова и допълни, че „избори се правят от партии, а не от институции”.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега