Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж загина при пътен инцидент на входа на Поморие (Обновена)

Мъж загина при пътен инцидент на входа на Поморие (Обновена)

Мъж загина при пътен инцидент на входа на Поморие. Към момента самоличността му не е установена. Пострадали са шестима души, трима от които са с по-тежки наранявания.

Мъж загина при пътен инцидент на входа на Поморие. Към момента самоличността му не е установена. Пострадали са шестима души, трима от които са с по-тежки наранявания. Причините за тежкия пътен инцидент, както и самоличността на загиналия водач са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Поморие, предава ОДМВР.

Катастрофата се случила на около 300 м. преди отбивката за Гробищен парк – Поморие. Челно са се сблъскали товарен автомобил „Тойота Хайес” и „Мерцедес ML”, със старозагорска регистрация. Пострадалите са пътували към работа в микробуса. Единият потърпевш, 41-годишен, е настанен в отделение „Хирургия” с фрактури на бедрото, подбедрицата и травма на корема, вторият мъж – на 28 години получил травма и счупване на ребрата, а третият – 19-годишен младеж е настанен за лечение в отделение „Неврохирургия” с диагноза „комоцио и травма на коляно”.

Останалите двама мъже (на 41 и 62 години), както и 40-годишната жена са получили по-леки наранявания поради което след преглед в МБАЛ – Бургас вероятно ще бъдат освободени за домашно лечение. И шестимата пострадали са контактни, в стабилно състояние и без опасност за живота.

След инцидента, движението в района бе силно ограничено, като се е образувала колона от автомобили, информира наш читател. По данни на АПИ, движението по път I-9 Сарафово-Поморие при входа на Поморие бе временно ограничено до около 11 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега