Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъжът, убил на място полицейския служител от Стралджа, остава в ареста

Мъжът, убил на място полицейския служител от Стралджа, остава в ареста

Трагичният инцидент се е случил на 26.09.2022 г. на пътен участък между гр. Стралджа и село Маленово, обл. Ямбол.

Окръжна прокуратура – Ямбол задържа за срок до 72 часа мъж причинил смъртта на полицейски служител. Той е обвинен за това, че при управление на лек автомобил е нарушил правилата за движение, след което е допуснал пътнотранспортно произшествие с полицейски служител, изпълняващ служебните си задължения.  Обвиняемият е управлявал превозното средство в нетрезво състояние. 

Трагичният инцидент се е случил на 26.09.2022 г. на пътен участък между гр. Стралджа и село Маленово, обл. Ямбол. По време на разследването е установено, че загиналият полицейски служител е бил част от патрул, извършващ проверка на незаконно пребиваващ в страната чужд гражданин. Управляваният от обвиняемия автомобил го е блъснал по време на проверката, съобщават от прокуратурата.

Припомняме, че Прокуратурата на Република България е инициирала предложения за изменение и допълнение на Наказателния кодекс в частта, касаеща увеличение на размера на предвидените в закона наказания за престъпления по транспорта, извършени след употреба на алкохол и наркотици, при липса на необходима правоспособност, при превишаване на разрешената скорост с повече от 50 км/ч., както и отнемане на превозното средство в полза на държавата. 

Предстои Окръжна прокуратура – Ямбол да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега