Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Национален фестивал на ролерите през август в Бургас

Национален фестивал на ролерите през август в Бургас

Поредната интересна инициатива, която ще се случи със съдействие на Община Бургас, е първият Национален фестивал на ролерите.

Поредната интересна инициатива, която ще се случи със съдействие на Община Бургас, е първият Национален фестивал на ролерите. Основен организатор на събитието е Спортно сдружение Ролер клуб –Бургас. То ще се проведе на 11 и 12 август 2012 г., основно на територията на Морската градина.

Сред участниците ще са най-добрите български ролеристи, които са базирани основно в големите градове. В програмата са включени много атрактивни дисциплини: speed – най бързо минаване на конуси само с един крак, а за напреднали и на заден ход; jump – каране по рампа и прескачане на препятствия; представяне на различни комбинации от Фрийстайла.

Предвидени са още отделни състезания за предметни награди, забавно училище за майки и татковци – безплатни уроци за всички желаещи, а всяка от двете вечери ще завършва с дискотека на ролери.

Основна причина Бургас да бъде избран за домакин на фестивала, е отличното състояние на неговите улици и алеи. Затова тук броят на пешеходците, велосипедистите и ролеристите расте прогресивно. “Заповядайте да караме заедно. Обещаваме да бъде приятно и с много настроение!”, казват организаторите на събитието – Ролер клуб-Бургас и Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега