Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Национален театрален уъркшоп за средношколци ще се проведе в Бургас тази седмица

Национален театрален уъркшоп за средношколци ще се проведе в Бургас тази седмица

В края на седмицата Бургас ще бъде домакин на Националният театрален уъркшоп /творческа работилница/ на средношколски театрални трупи "Вдъхновение край морето".

В края на седмицата Бургас ще бъде домакин на Националният театрален уъркшоп /творческа работилница/ на средношколски театрални трупи "Вдъхновение край морето". Форумът ще се проведе в дните 4-и и 5-и ноември, във Военен клуб - Бургас.

Организатори са Театрално студио "Талантино" при Военен клуб и Младежка театрална трупа "Валери и приятели" - Бургас. Участие ще вземат ТС "Талантино", с ръководител Станимир Карагьозов, МТТ "Валери и приятели" - НЧ "Асен Златаров" - Бургас, с ръководител Валери Еличов, Младежка театрална студия "Сцена 99" - Стара Загора, с ръководител Христофор Недков, Театрално студио при ВК - Казанлък, с ръководител Жоро Атанасов. Гости на творческата работилница са ДФА "Лазур" при ВК Бургас, с ръководител Бойчо Янев.

В петък пристигат групите от Казанлък и Стара Загора, като преди официалното откриване на работилницата, младите театрали ще имат възможността да се разходят из Бургас. Началото на форумът ще бъде дадено в 15:30 часа, като в събитието ще вземат участие Детски фолклорен ансамбъл "Лазур" към ВК Бургас.

Същинските упражнения ще се проведат в събота. Резултатите от подготовката ще бъдат представени пред публика в 18:30 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега