Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 1, 700 000 лева за благоустрояване на уличната мрежа в Поморие през 2014-а

Над 1, 700 000 лева за благоустрояване на уличната мрежа в Поморие през 2014-а

Над 1 млн. и 700 хил. лв. са залегнали в капиталовата програма на Община Поморие за 2014 г. за благоустрояване на уличната мрежа. Със средствата през тази година ще бъдат ремонтирани над 20 улици в общината и ще бъде подобрено уличното осветление.

Над 1 млн. и  700 хил. лв. са залегнали в капиталовата програма на Община Поморие за 2014 г. за благоустрояване на уличната мрежа. Със средствата през тази година ще бъдат ремонтирани над 20 улици в общината и ще бъде подобрено уличното осветление.

От 17 март започна чакълирането на ул. „Тутхон” в Поморие и запълването на опасните дупки в града. Скоро ще бъдат ремонтирани и улиците „Емона”, „Велека” и „Искър” в град Ахелой, за което е открита процедура  по избор на изпълнител за строително-монтажни работи . Предстои да бъде обявена и обществена поръчка за ремонт на улици в кв. „Малко солено езеро” и в гр. Каблешково.

Капиталовата програма предвижда основен ремонт на отсечката Медово-Бата-Страцин, особено належащ предвид сегашното състояние на пътната настилка.  Предвидени са и средства за изграждане на кръгово кръстовище до манастир „Свети Георги Победоносец”, както и за проектиране и изграждане на крайморската алея от бившия „Лимонаден цех” до кв. „Свети Георги”.

Благоустрояването на пътната мрежа е водещ приоритет при разпределението на общинските средства за 2014 година. Инфраструктурните подобрения ще гарантират безопасността на движението и достъпността в градската среда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега