Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 20 градуса през уикенда

Над 20 градуса през уикенда

На Тодоровден ще е слънчево и тихо, с минимална облачност.

Предстоящите почивни дни ще са приятно пролетни. На Тодоровден ще е слънчево и тихо, с минимална облачност. Единствено над планините на югозапад ще има лека следобедна облачност, без валежи. След студената сутрин дневните температури ще са в интервала между 15 и 20 градуса. В хода на неделния ден облачността ще е рехава. Ще задуха осезаем вятър от юг-югозапад, с който температурите следобед ще са от 16 до 21-22 градуса.

Последната мартенска седмица ще започне с преминаването на рязък студен атмосферен фронт – още вечерта в неделя и през нощта в Северозападна, а в понеделник в почти цяла България ще има валежи от дъжд – локални, на моменти временно интензивни. По планините и дори някои предпланински райони на Западна и Централна България ще вали сняг над 1200-1300 метра – не се очаква натрупване в ниския планински пояс, но по-високо това ще се случи.

Температурите ще паднат до интервала 8-13 градуса. Вятърът ще е студен, с мощни пориви до 90-100 км/ч. Вторник и сряда облачността ще остане динамична, но валежите ще са локални и оскъдни. Бързо ще се стопли и дневните температури в средата на седмицата ще се върнат към нивата между 15 и 20 градуса.

В четвъртък се очертава още един кратък валежен период покрай развитието на циклон в Средиземноморието. Ще духа южен вятър, валежите ще са по-напоителни в западната половина на страната. Ще има и гръмотевични процеси с потенциал за дребна градушка.Самият край на месеца (30-31 март) ще е топъл и с минимална вероятност за смущения. Такова време се очертава и в първите дни на април. Дневните температури ще вървят нагоре и можем да очакваме стойности на термометрите до 25 градуса.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега