Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 250 двойки в 29-я международен турнир по спортни танци "Купа Бургас"

Над 250 двойки в 29-я международен турнир по спортни танци "Купа Бургас"

Над 250 състезателни двойки от България, Германия, Русия, Сърбия, Чехия, Унгария, Гърция, Франция, Украйна, Испания, Дания, Словакия, Италия, Турция, Румъния, Молдова, Южна Корея, САЩ ще вземат участия в 29-то издание на Международния турнир по спортни танци „Купа Бургас“ 2014. Той ще се проведе на 30 и 31 август/събота и неделя/ в зала „Младост“.

Над250 състезателни двойки от България, Германия, Русия, Сърбия, Чехия, Унгария,Гърция, Франция, Украйна, Испания, Дания, Словакия, Италия, Турция, Румъния,Молдова, Южна Корея, САЩ ще вземат участия в 29-то издание на Международниятурнир по спортни танци „Купа Бургас“ 2014. Той ще се проведе на 30 и 31 август/съботаи неделя/ в зала „Младост“.

„Товае изключително престижно състезание, което представя в града ни елита поспортни танци“, заяви по време на пресконференцията д-р Лорис Мануелян,зам.-кмет по здравеопазване, социални дейности и спорт в Община България.Среднай-атрактивните и успели двойки, които ще вземат участие в турнира са ЮриСимачов и Анастасия Клокотова, 6-ти в световната ранглиста и Ерик Теста иФедерико Брецо.Домакинитеот КСТ „Бургас 1975“ ще се представят в турнира с 27 танцови тандема. „Най-големи амбиции имаме за представянето на Георг Кирякова и ХристиянаБургазлиева, Лоренцо Сика и Ванеса Манева,Иван Гарастоянов и ГабриелаБургазлиева“, обясни Андрей Тодоров, председател на клуба.

Елитнияттурнир ще се проведе по традиция, под патронажа на кмета на Бургас ДимитърНиколов.Продажбатана билети ще се състои в двата дни на състезанието на касите пред зала„Младост“. За хора с увреждания, пенсионери и деца до 6 години, входът есвободен.Запърви път в рамките на двата състезателни дни ще се поведе и турнирът „Rising stars“.

Състезанието е за изгряващи звезди полатиноамерикански и стандарти танци, като в него могат да участват двойки скоровлезли в групата над 19 години.Сподобен ранг и отново за първи път в рамките на състезанието ще се проведе иМеждународен турнир на групите над 21 години, разясни Веселина Деведжиева,началник Отдел“Спорт“ в Община Бургас.

Основни организатори на спортния форум са Община Бургас, БФСТ и КСТ“Бургас 1975“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега