Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 70 стилисти с моден спектакъл в Летния театър на Бургас

Над 70 стилисти с моден спектакъл в Летния театър на Бургас

Над 70 стилисти и модели ще участват в 2-часовия моден спектакъл „Прическата и градът”, който ще се проведе на 15 юни в Бургас. На сцената на Летния театър световноизвестният италиански коафьор Саверио Палма и негови български колеги ще развихрят въображението си и ще създадат уникални прически. Началото на шоуто е в 20:30 часа, а входът е свободен.

Над70 стилисти и модели ще участват в 2-часовия моден спектакъл „Прическата и градът”, който ще се проведе на 15 юни в Бургас. На сцената на Летния театър световноизвестният италиански коафьор Саверио Палма и негови български колеги ще развихрят въображението си и ще създадат  уникални  прически. Началото на шоуто е в 20:30 часа, а входът е свободен.   

ШоуменътДимитър Рачков ще се развихри в пълния си блясък пред своите съграждани. Комикът ще забавлява публиката със скечове, въплъщавайки се вемблематичните си екранни образи. Хуморът ще бъде тематично подчинен и нафризьорството, още повече че в момента Рачков е с визия, трудно поддаваща се наоформяне на прически, коментираха запознати.В ролята наводещ ще влезе попфолк певицата Андреа. Дизайнер на „Прическата и градът” е Стоян Радичев.  

Кулминациятана шоуто е презентацията на 15-те участници от националната модна група „Christian Of Roma”. Всеки от ще покаже вечерна илибулчинска прически. Моделите им ще бъдат облечени съответно в черно и в бяло. „Булката”на Саверио Палма – „Мис България 2012” Габриела Василева, ще засияе подпрожекторите със създадената от него прическа за финални аплаузи. На огромнияфон зад дефилиращите момичета ще се редуват кадри от култови за световнатакинокласика филми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега