Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-малките Акули разгромиха Звездичките с 15:0

Най-малките Акули разгромиха Звездичките с 15:0

Елитните юношески формации на Черноморец-Бургас записаха победа и загуба в изминалия кръг от първенството. Най-малките „акули“ на Черноморец-Бургас буквално разгромиха своите съперници в първите мачове от първенството в подготвителната възраст. Набор 2003 победиха с безапелационното 15:0 отбора на Звездичка.

Елитните юношески формации на Черноморец-Бургас записахапобеда и загуба в изминалия кръг от първенството. Успехът дойде от по-малките„акули“, които победиха тима на Чавдар Етрополе с 2:1, след като реализирахапълен обрат.

И двата гола отбеляза Николай Дамянов. След тази победа,възпитаниците на треньора Николай Кръстев заемат 5-то място във временнотокласиране, като имат 38 точки в актива си. В следващия кръг тази формациягостува на Черно море във Варна. Срещата е на 5-ти април /събота/ от 15:00часа.

Другата елитна формация на Черноморец, до 19 години,загуби като гост морското дерби с 1:0. Момчетата на треньора Малин Орачевостават с 34 точки в актива си, заемайки 7-мо място във временното класиране. Вследващия кръг те посрещат тима на Левски. Срещата е на 5-ти април /събота/ от15:00 часа.

Най-малките „акули“ на Черноморец-Бургас буквалноразгромиха своите съперници в първите мачове от първенството в подготвителнатавъзраст. Набор 2003 победиха с безапелационното 15:0 отбора на Звездичка.

Възпитаниците на треньора Пламен Младенов запореден път доказаха, че нямат равностоен претендент в областта. Другата победадойде от година по-малките таланти, отново водени от Пламен Младенов, коитопобедиха Поморие с 5:0.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега