Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП Бургас запорира 21 апартамента в Слънчев бряг и Поморие

НАП Бургас запорира 21 апартамента в Слънчев бряг и Поморие

21 апартамента и 2 магазина в курорта Слънчев бряг и Поморие, собственост на две фирми ще бъдат обявени от териториалната дирекция на НАП в Бургас за продажба чрез търг поради неизплатени данъчни задължения, надхвърлящи един милион лева, съобщиха от приходното ведомство.

21 апартамента и 2 магазина в курорта Слънчев бряг и Поморие, собственост на две фирми ще бъдат обявени от териториалната дирекция на НАП в Бургас за продажба чрез търг поради неизплатени данъчни задължения, надхвърлящи един милион лева, съобщиха от приходното ведомство. Активите вече са описани.

На собствениците на други 6 магазина и 14 апартамента в Слънчев бряг са наложени възбрани върху имотите, също поради натрупани данъчни задължения в особено големи размери. Към тях е отправено искане за погасяване на просрочията, което ако не бъде изпълнено, ще се премине към продажба чрез търг.

От НАП Бургас съобщиха и за проведени съвместни действия с полицията и Областната дирекция по безопасност на храните за предотвратяване на измама от страна на собственик на заведение в центъра на Бургас. С цел избягване на плащане на данъци в големи размери, същият е продължил работата на заведението си чрез разкриване на нова фирма като е регистрирал и нов касов апарат.

Ресторантът обаче,  вече е бил запориран от публичните изпълнители. При извършената проверка лицето е потвърдило, че активите на новоразкритата фирма, всъщност са собственост на фирмата с данъчни задължения. За извършените нарушения са съставени актове.

Лицето е предупредено, че ако не започне погасяване на данъчните задължения в определения му срок, активите на фирмата ще бъдат обявени от НАП за разпродажба чрез публичен търг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега