Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП следи още 53 групи стоки с висок фискален риск

НАП следи още 53 групи стоки с висок фискален риск

Звеното за фискален контрол на НАП вече следи движението в страната на още 53 стоки с висок фискален риск. Със заповед на министъра на финансите, публикувана на www.nap.bg, към списъка на стоките, които са обект на наблюдение от фискалните агенти, се добавят допълнителни групи. Сред новите стоки са различни видове плодове, зеленчуци, месо, риба и др.

Звеното за фискаленконтрол на НАП вече следи движението в страната на още 53 стоки с високфискален риск. Със заповед на министъра на финансите, публикувана на www.nap.bg,към списъка на стоките, които  са обект на наблюдение от фискалните агенти, се добавят допълнителнигрупи. Сред новите стоки са различни видове плодове, зеленчуци, месо, риба идр.

От началото на годинатадо момента фискалните агенти са извършили над 42 000 проверки на рискови стоки.На 10 500 превозни средства са поставени пломби. Звеното е проследилодвижението на над 500 млн. кг. рискови стоки, сред които плодове и зеленчуци,месо, захар, брашно, сухо мляко. Звеното за фискаленконтрол бе създадено в началото на годината със задача да контролира данъчнитерискове при внос и търговия със стоки като плодове и зеленчуци, захар, брашно,месо и месни продукти, олио.

Движението им на територията на страната се следиот екипи на приходната агенция на всички граници с държави от Европейския съюзи от мобилни групи във вътрешността на страната. От средата на майинспекторите на НАП работят и по външните граници на страната съвместно с екипина Агенция „Митници“ и Българската агенция за безопасност на храните. Освентоварни, на фискален контрол вече са подложени и лекотоварни превозни средства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега