Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП търси 105 инспектори за "Фискален контрол"

НАП търси 105 инспектори за "Фискален контрол"

Национална агенция за приходите търси 105 служители за новото звено „Фискален контрол”, което ще стартира дейност от 1 януари 2014 г. Агенцията е обявила конкурс за длъжността „старши инспектор по приходите” и „инспектор по приходите”. Те ще работят в екипи на територията на цялата страна.

Националнаагенция за приходите търси 105 служители за новото звено „Фискален контрол”,което ще стартира дейност от 1 януари 2014 г. Агенцията е обявила конкурс за длъжността„старши инспектор по приходите” и „инспектор по приходите”. Те ще работят в екипина територията на цялата страна.

Екипите ще правят проверки в близост до граничнитепунктове между България, Румъния иГърция, както и във вътрешността на страната – в местата, където транспортните средства ще бъдатразтоварвани под данъчен контрол. Конкурсътза свободните работни места ще се проведе на два етапа. На първия участницитеще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания.Допуснатите до втория етап ще бъдат и интервюирани.

Работатана инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически идокументален контрол на стоки, представляващи висок фискален риск. Данъчните ще следят как седвижат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се затрети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните ифинансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното щебъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнениена функциите си.

Кандидатитеза работа в НАП трябва да подадат документи до 15 декември лично или чрезпълномощник с нотариално заверено пълномощно-оригинал в сградата на съответнатаструктура на НАП в София, Варна, Пловдив, Велико Търново или Бургас. Тъй като15 декември е неделя, от НАП уточняват, че ще приемат документи включително и впонеделник.Описаниена длъжностите, изискванията за конкурса и образци на заявление за участие, могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП –www.nap.bg.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега