Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нашенци посрещат Великден на спа

Нашенци посрещат Великден на спа

Базите ни за спа и уелнес туризъм са почти изцяло резервирани за наближаващите Великденски празници, съобщи в интервю за сп. „Икономика“ председателят на Български съюз по балнеология и спа туризъм Стефан Шарлопов. По думите му, най-много резервации са направили българи. Интерес има обаче и от руснаци, гърци, сърби, румънци и турци.

Базитени за спа и уелнес туризъм са почти изцяло резервирани за наближаващитеВеликденски празници, съобщи в интервю за сп. „Икономика“ председателят наБългарски съюз по балнеология и спа туризъм Стефан Шарлопов. По думите му,най-много резервации са направили българи. Интерес има обаче и от руснаци, гърци,сърби, румънци и турци.

Споредстатистиката на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, за предходнатагодина се наблюдава ръст от 10-12%. Очаква се осезаемо увеличение на гостите ипрез 2014-2015 година. Причината за това Шарлопов открива в огромния потенциална страната ни, предвид богатството на минерални извори.

Подумите му, имайки предвид, че спа туризмът е целогодишен, глад за кадри няма.Освен това, притокът на посетители в базите ни се увеличава, тъй като извънактивните летен и зимен сезон, спа остава най-подходящия избор за посещение принатрупване на повече почивни/празнични дни.

„Спа туризмът е свързан неразделно и с религиозния туризъм и скултурно-историческото наследство и съответно културния туризъм. Това са всенеща, които се предлагат от колегите ни в съответни пакети с екскурзии къмминералните бани, към манастири и църкви наоколо“, коментира още Шарлопов. Според него, товалесно обяснява интереса по време на дългите религиозни празници.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега