Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест

Нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат в Бургас на 4 и 5 септември за първия по рода си "Teen Boom Fest". Известни са сред подрастващите с най-различни имена - влогъри, инфлуенсъри, тик токъри, ютубъри, създатели на съдържание или просто младежки вдъхновители.

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат в Бургас на 4 и 5 септември за първия по рода си "Teen Boom Fest". Известни са сред подрастващите с най-различни имена - влогъри, инфлуенсъри, тик токъри, ютубъри, създатели на съдържание или просто младежки вдъхновители. Те пеят, танцуват, създават скечове и разказват увлекателни истории и за първи път ще излязат от виртуалното, за да покажат реално какво умеят най-добре.

На Морска гара от 16.00 часа новото лице на забавлението ще покажат чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, впечатляващият маг Жокера, влогърите Баллан, Димитър Кирязов /Светът на Ванката/, Еляса и Елекса, Дени Антилопата и Боян Т.Веднага след тях от 20.00 часа на сцената ще се качат едни от най-добрите и актуални поп и хип-хоп изпълнители - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко и други.Водещ на фестивала "Teen Boom Fest" ще бъде популярният изпълнител и влогър АРТи, познат на публиката още с участието си в "Х Фактор" и уеб-сериала "Типично".

И това не е всичко, защото фестивалът ще отправи сериозно послание към младежите. Тийн звездите ще се обединят и призоват последователите си да не посягат към алкохола, наркотиците, насилието и да внимават при сърфирането в интернет.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега