Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Не пропускайте втората прожекция на нашумелия филм "Майка" в Бургас

Не пропускайте втората прожекция на нашумелия филм "Майка" в Бургас

Поставяйки глобални въпроси, показвайки близостта, възможна и сбъдната въпреки привидните разлики в култури и континенти, "Майка" има какво да даде на всеки.

Поради големия интерес, многократно награждаваният филм "Майка" на Зорница София ще бъде показан отново в Бургас. Пропусналите премиерата, могат да гледат лентата на 21 февруари (вторник) от 18,30 часа в НХК. След края на прожекцията ще има среща с екипа, създал впечатляващия емоционален филм. Вдъхновен от истинска история, "Майка" е копродукция на България, Хърватия, Германия и Полша. 

Сценаристи са Зорница София и Миглена Димова, като в ролите публиката ще види Йоана Буковска, Дария Симеонова, Перис Уамбуи, Стив Матиас и други. Лентата проследява историята на театралния режисьор Елена, лишена от възможността да има деца. Дали да поеме по пътя на инвитро със съпруга си - диригента Леон Майер или да избере да бъде майка по друг начин - като направи театрална програма за деца сираци в Африка? Едновременно нежен и суров, този филм, не оставя никого безразличен. 

Поставяйки глобални въпроси, показвайки близостта, възможна и сбъдната въпреки привидните разлики в култури и континенти, "Майка" има какво да даде на всеки. Билети можете да намерите на каса НХК.За повече информация и резервации: 0894 898 098 Маруся Русева, Арт Ателие
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега