Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Неизвестни са унищожили дюните на плаж Несебър - Юг

Неизвестни са унищожили дюните на плаж Несебър - Юг

Пясъчните дюни са били разорани с тежка техника, вероятно багер. По идентичен начин е разорана и широка ивица от плажа по протежение над 300 метра

Неизвестни лица са унищожили част от екзотичните дюни на Южния плаж в Несебър, съобщи концесионерът Кирил Спасов. Той е подал незабавно сигнал до Министерство на туризма, РИОСВ - Бургас и ОД на МВР в Бургас. Уведомени са също Областна управа и Община Несебър. Пясъчните дюни са били разорани с тежка техника, вероятно багер. По идентичен начин е разорана и широка ивица от плажа по протежение над 300 метра. Част от пясъка изровен от ивицата е затрупал дюните. Посегателството е установено в късния следобед в петък от концесионера.  

"Случайно минавах в около 16.30 ч. край плажа и забелязах, че ивицата е разорана. Веднага се обадих на спешния телефон 112, подадох сигнал и до всички останали компетентни органи. По случая вече се води разследване, разпитват се свидетели. Несебър е малък град и смятам, че има свидетели, които са видели извършителите. Убеден съм, че е въпрос на дни разследващите да стигнат до лицата, които са разорали плажа и защитените дюни. Нямам представа кой и защо е извършил това посегателство, но съм сигурен, че скоро ще се установи", коментира Кирил Спасов.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега