Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нередовни абонати точат нелегално вода от пробити тръби в кв. "Победа"

Нередовни абонати точат нелегално вода от пробити тръби в кв. "Победа"

Подобни "съоръжения" обаче имало и на най-малко шест места в квартала.

Най-малко 6 тръби от водопреносната мрежа на територията на бургаския кв. „Победа“ са пробити и към направените дупки са прикрепени маркучи, от които денонощно и безконтролно се излива с пълен дебит питейна вода. За това алармират от ВМРО - Бургас. Сигналът е подаден към полицията и ВиК оператора.

"Известно е, че преди година и половина бе спряно водоподаването към нередовни абонати в квартала, поради натрупан дълг в размер на около 100 000 лв. Явно същите нямат намерение да платят задълженията си и предпочитат да потребяват вода незаконно, отново без да плащат. В настоящата ситуация, в която Бургас е заплашен от водна криза, това е сериозно нарушение на законите в нашата страна, които са еднакви за всички и всеки е длъжен да ги спазва", коментира Тодор Александров в писмо до медиите. 

"Ето защо, настояваме за незабавно предприемане на мерки по отстраняване на течовете и установяване на виновните лица, тъй като не трябва да се допуска който и да било потребител в кв. „Победа“ да не си плаща за тази услуга, така както си плащат всички останали български граждани. Ние разчитаме на органите на полицията и ВиК оператора да не позволят на едни нередовни абонати да се ползват от незаслужени привилегии, за сметка на цялото общество", допълват от ръководството на ВМРО - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега