Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Неучебен понеделник за всички училища в страната

Неучебен понеделник за всички училища в страната

Утре класните стаи ще останат празни. Понеделник, 2-ри ноември, е обявен за неучебен за всички училища в страната, съобщават от Министерството на образованието.

Утре класните стаи ще останат празни. Понеделник, 2-ри ноември, е обявен за неучебен за всички училища в страната, съобщават от Министерството на образованието.

Вторият ден от новия месец е част от т.нар. "есенна ваканция". Тридневната почивка (31.10, 1.11, 2.11) е последната кратка пауза за учениците преди по-дългата Коледна ваканция. Тя пък ще продължи от 24-и декември до 3-и януари.

Вторият учебен срок ще започне на 8-и февруари. Преди това, училищата ще останат празни за 9 дни - между 30-и януари и 7-и февруари. През пролетта учениците до 11-и клас ще почиват 9 дни. Ваканцията ще продължи от 2-ри до 10-и април.

По-кратка ще е почивката за дванадесетокласниците. Те ще имат на разположение само три дни преди да се върнат в класната стая. Неучебни ще са и двата дни за външно оценяване. Зрелостниците и седмокласниците ще се явят на изпитите си на 18-и и 20-и май.

Абитуриентите ще се сбогуват с училище на 13-и май. Първолаците от своя страна ще приключат с първата си учебна година на 24-и май. Учениците от ІІ до ІV клас приключват на 31-ви май, тези от V до VІІІ клас - на 15-и юни, а осмокласниците в езикови паралелки и гимназистите - на 30-и юни

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега