Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ники Кънчев: Пиша и плача! Имаме герои като 13-годишната Деси Страхилова

Ники Кънчев: Пиша и плача! Имаме герои като 13-годишната Деси Страхилова

Цвети е болна, а Деси е сестра ѝ, която е готова да ѝ дари костен мозък в клиника в Дюселдорф.

"Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на доктор Надежда Юрукова и под личното наблюдение на моя голям приятел професор Добрин Константинов, на когато имам пълно доверие, защото е спасил много български деца.Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравната каса ще поеме операциите. Браво!" Това написа известният водещ Ники Кънчев в профила си във фейсбук, като призова който може да помогне на семейството, тъй като ще са нужни и още средста за престой в Германия за майката, докато траят манипулациите. Ето и целия пост на Ники Кънчев без редакторска намеса:

"Пиша и плача. Аз си знам защо. Имам особен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската саможертва. Поеми ти удара, жертвай се за да живее другата!Господи, Господи!Вижте ги тези две прекрасни сестрички.Десислава и Цвета Страхилови.От прекрасния Перник, даже от село Богданов дол, до Перник.Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на доктор Надежда Юрукова и под личното наблюдение на моя голям приятел професор Добрин Константинов, на когато имам пълно доверие, защото е спасил много български деца.

Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравна каса ще поеме операциите. Браво!Трябват обаче още парички, защото Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще трябва да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година докато траят манипулациите.

Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова. 
Обединена Българска банка
Цвета Бойкова Страхилова
BG50UBBS80021018910250 
BIC код UBBSBGSF

Та така, Деси и Цвети Страхилови.Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е малката сестричка, ей този фъстък на 13 години е готова да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала.Господи, Господи и ние си мислим, че имаме проблеми.

Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на голям благотворителен концерт от 19 часа на "Стадиона на мира" в града. Аз ще водя!И нещо важно към моите приятели от поп и рок музиката: Готини, знаете колко ви обичам и подкрепям, колко съм ви канил по интервюта. В плаката за концерта обаче има само така наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни колеги. Днес се чух с Преслава и тя плачеше!Така че скъпи мои поп и рок изпълнители, идвайте в Перник в понеделник да направим най-якия концерт, ако трябва цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети.Перник, с теб сме!"

Пиша и плача. Аз си знам защо. Имам особен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската саможертва. Поеми...

Публикувахте от Niki Kunchev в Сряда, 16 юни 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега