Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Нека първият учебен звънец ни направи по-единни и да ни зареди с оптимизъм!

Николов: Нека първият учебен звънец ни направи по-единни и да ни зареди с оптимизъм!

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравителен адрес към учениците и техните родители и учители по повод първия учебен ден.

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравителен адрес към учениците и техните родители и учители по повод първия учебен ден. В словото си градоначалникът им пожела успешна година и благодари на преподавателите за неуморната им работа.

Предлагаме на вниманието Ви текстът на обръщението на кмета Николов*:

"Уважаеми ученици, учители и родители,

С най-голямо удоволствие ви поздравявам по повод първия учебен ден - 15 септември. Това е специален момент за всеки от нас, тъй като е свързан с едни от най-приятните емоции и спомени в живота ни. Нека първият учебен звънец ни направи по-единни и да ни зареди с оптимизъм.

Община Бургас винаги е работила със специално отношение към образованието, защото то е в основата на всеки успех и революционна промяна. Горди сме, че посрещаме новата учебна година с откриването на ново училище, обновени дворни пространства с площадки за спорт и повече места за прием в детските градини и яслите. Уверявам Ви, че ще продължаваме тази наша политика и занапред.

Мили деца, днес училищният звънец Ви събира отново заедно в клас. Някои за първи път ще седнат на училищния чин, на други им предстоят матури и изпити. Пожелавам на всички Вас една успешна година, в която да натрупате нови знания, да откриете нови приятели и да изпитвате удоволствие от работата със своите преподаватели и съученици.

Уважаеми родители, бъдете винаги добра опора на своите деца, докато те попиват нови знания и се справят с поставените им задачи. Днес ролята Ви в процеса на обучение и възпитание е изключително важна, за да опазим най-малките членове на нашето общество от опасностите, които ги дебнат в интернет и външната среда.

Скъпи учители, Вие се изправяте отново пред предизвикателството да отстоявате принципите на една достойна професия и да дарявате знания на младите поколения, които в утрешния ден ще работят за развитието на нашия град и нашата страна. Изпълнението на тази мисия е невъзможно, без човек да вложи душа и любов в своята работа. Искрено Ви благодаря за това, че не спирате да го правите.

Всички знаем, че Бургас притежава прекрасни преподаватели и талантливи деца. Вярвам, че и тази година наши отбори ще печелят медали от олимпиади и световни надпревари и с това ще прославят името на града ни. Община Бургас винаги ще бъде Ваш партньор по пътя на знанието, защото то е пътят към доброто бъдеще.

На добър час през новата учебна година!"


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега