Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Редовна линия от Бургас до Казахстан ще стимулира туризма

Николов: Редовна линия от Бургас до Казахстан ще стимулира туризма

„Разкриването на редовна линия от Бургас до Казахстан ще се отрази благотворно на туризма и икономиката. Инвестицията ще има огромен принос за задълбочаване на взаимоотношенията ни“. Това заяви кметът Димитър Николов по време на среща с посланика на Република Казахстан Н.Пр. Темиртай Избастин.

„Разкриванетона редовна линия от Бургас до Казахстан ще се отрази благотворно на туризма иикономиката. Инвестицията ще има огромен принос за задълбочаване навзаимоотношенията ни“. Това заяви кметът Димитър Николов по време на среща спосланика на  Република Казахстан Н.Пр.Темиртай Избастин.

Споредградоначалника положителен ефект в партньорските отношения ще има и побратимяванетона Бургас с голям град, административен център в Казахстан.Следващатагодина се очаква чувствителен ръст на казахстанските туристи по ЮжнотоЧерноморие.

“Интересътна нашите сънародници към закупуване на Втори дом на морето се увеличавазначително.Очакваме тази тенденция да се засили, тъй като регионът ви е многоживописен и отлично управляван“, заяви Негово превъзходителство ТемиртайИзбастин.Червенатачушка,българската козметика и вината са сред най- търсените български продуктина казахстанския пазар. Това стана яснона провелата се по-късно среща на посланика с бургаския бизнес. Неговопревъзходителство използва възможността да покани и представители на бургаскифирми да посетят Казахстан и да проучат възможните за общи бизнес активности.

„В нашите икономически зони се предлагат големипреференции и отстъпки“, допълни дипломатът.Казахстане собственик и на пристанище в грузинския град Батуми, което позволява ощеефективни канали за комуникация, стана ясно още по време на бизнес срещата.Следтова Н.Пр. Темиртай Избастин и кметът Димитър Николов откриха фотоизложбата„Представяне на Казахстан“ в зала „Пет Дубарова“ на КЦ „Морско казино“. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега