Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Ще бъда кмет на всички бургазлии! Ще дам всичко от себе си да обединявам! /Снимки и видео/

Николов: Ще бъда кмет на всички бургазлии! Ще дам всичко от себе си да обединявам! /Снимки и видео/

Кметът Димитър Николов от своя страна заяви, че ще даде всичко от себе си, за да бъде обединител на всички партии.

Кметът на Бургас и новите общински съветници в морския град положиха клетва и встъпиха официално в мандат 2023-2027. Преди началото на тържествената сесия областният управител Пламен Янев поздрави новия състав на местния парламент и му пожела да направи така, че в мандата да успее да върне доверието на гражданите към институцията.







Кметът Димитър Николов от своя страна заяви, че ще даде всичко от себе си, за да бъде обединител на всички партии. 





"Благодаря на Вас – моите съграждани, които по категоричен начин подкрепиха програмата ми за успешен Бургас и възложиха на мен да ги представлявам и защитавам през следващите 4 години. Благодаря, приемам с респект и уважение това огромно доверие. Ще бъда кмет на всички бургазлии, независимо от партийната им и религиозна принадлежност, независимо от пола, месторождението, възрастта и пристрастията, независимо от професията и социалния им статус. Ще бъда еднакво отговорен към похвалите, но и към критиките. Ще бъда горд с успехите на всеки бургазлия, ще поощрявам развитието на почтените хора в нашия Бургас", коментира Николов по време на клетвата си.

"Ще уважавам искреността, но няма да толерирам клеветата, набеждаването и оплюването на града ни. Мой съюзник ще бъдат почтените хора, но ще имам непримиримост към погазващите добрия тон и обществената сигурност, към вандалите и клеветниците и най-вече към тези, които се опитват да спъват проектите за развитието на Бургас. Ще работя здраво за осъществяването на цел номер 1 – създаването на Детска болница, защото от това зависи развитието на целия ни регион. Ще подкрепям всяка една перспективна инвестиция в града ни, защото това е ключът към икономическото ни развитие. Ще продължа да влагам усилия в развитието на образованието - и в детските градини, и в университетите, защото сме длъжни да създадем образовани и интелигентни млади хора. Ще стимулирам младите, работещи семейства, като им създаваме по-добри условия за живот. Моята цел е те да изберат Бургас пред всеки един друг град в страната. Но няма да забравя възрастните, защото те заслужават достойна грижа за труда си. Ще обърна внимание, както големите, отключващи развитието на Бургас проекти, така и на малките детайли в града ни", коментира кметът.

Той сподели още, че иска "...Бургас да бъде желано място за живеене и развитие – и в града, и в съставните селища. Няма да се спра пред нищо, за да докажа конкурентността на Бургас и да развивам перспективите му. Надявам се на подкрепата на държавата за всички важни за града ни проекти. Вярвам в конструктивната подкрепа на всички партии. Ще дам всичко от себе си да обединявам, не да разделям. Доказал съм го. Ще приема всяка добра идея и ще оценя всяка подкрепа. Защото за мен е важен успехът на Бургас, успехът на всеки един жител на Бургас".











-----------------------

Публикувахте от PoligrafF.net в Понеделник, 13 ноември 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега