Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова при президента: Готови сме получим мандат

Нинова при президента: Готови сме получим мандат

Левицата ще води разговори с ИТН, но също така има готовност и за свое правителство

Президентът Румен Радев прие представители на БСП, с които проведе консултация за съставяне на правителство. Припомняме, че по-рано през деня на среща при президента бяха и от "Има такъв народ", а от ГЕРБ-СДС отказаха срещата. 

"Предстои да работим усилено върху това, което вие винаги сте заявявали - разграждане на порочния управленски модел, разграждането на корупцията, решаването на социалните проблеми сред българските граждани. За да се получи всичко това е нужно ефективно и отговорно правителство, което да събере широка парламентарна подкрепа", каза Радев в началото на консултациите. 

Конфигурацията в парламента посочи, че именно от БСП зависи постигането на такова мнозинство, обърна се Радев към Нинова. От своя страна тя заяви, че левицата ще се води разговори с ИТН, но също така има готовност и за свое правителство. "Ако не се стигне до реализация на първи и втори мандат, ние имаме политическо решение. Затова ако решите, че трябва да ни връчите третия мандат да съставим кабинет, ние ще го вземем", заяви лидерът на БСП.

"Харесвам тази готовност за получаване на мандат за съставяне на правителство, смятам, че това е отговорност на всяка една политическа сила в българския парламент. Затова всеки със своите позиции и програми влиза в НС и трябва да е готов при нужда да предложи кабинет. Много са проблемите, които трябва да се решат и голяма част от тях не могат да бъдат решени от служебното правителство", отговори й Радев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега