Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

Нинова: Реакцията на ПП и ДБ буди съмнения за манипулация на машинния вот

ПП ни лепнаха етикет "статукво" и се гнусят от него, но не се гнусят да гласуват със статуковото ГЕРБ и ДПС износ на оръжие за Украйна, допълни тя.

Тон на истеричен разговор дадоха ДБ и ПП с декларацията от сутринта. Партиите, които си залепиха етикети "проевропейски" и "демократични", оспорват европейската демокрация, защото никъде в Европа не се гласува с машини. ПП ни лепнаха етикет "статукво" и се гнусят от него, но не се гнусят да гласуват със статуковото ГЕРБ и ДПС износ на оръжие за Украйна. Реакцията им буди съмнения за манипулация на машинния вот. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг в НС.

БСП е шокирана от думите на Христо Иванов, че решението за закупуване на самолетите е "частно". "А въпросът за Изборния кодекс бил общосветовен. На заявката за отказ от разговори на ПП с БСП Нинова отговори така. "Тяхна воля, ние не насилваме никого. Но да се знае отсега кой ще провали възможността за редовен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, социални плащания и гаранция за икономиката - ПП и ДБ. Те блокират възможността за промяна на модела, срещу който се борят", подчерта тя. 

По думите ѝ има лепене на етикети, плашене с протести и контрапротести. "Призоваваме всички да се успокоим и да вземаме разумни решения с разумни аргументи. Щеше да е много хубаво, ако с такъв плам спорехме за детските надбавки, но не става... В социалната комисия отпадна от дневния ред гледането на Закона за семейни помощи на деца. Великите 16 социални предложения на ПП се самоопроверга по този начин", посочи Нинова.

Според нея днешната новина е предложението на БСП парламентът да излезе с единна позиция за приемането на България в Шенген. "Днес декларация по тази тема бе приета без гласовете на ДБ и ПП", отбеляза лидерът на БСП. Нинова разкри, че БСП не е внасяла предложения за премахване на район "Чужбина" или Обществения съвет към ЦИК и уточни, че те са на ГЕРБ.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега