Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нищо ново под облачното небе на родния футбол

Нищо ново под облачното небе на родния футбол

Изминалият футболен уикенд не ни изненада особено що се отнася до резултатите в мачовете от „А” футболна група.

Изминалият футболен уикенд не ни изненада особено що се отнася до резултатите в мачовете от „А” футболна група. Резонни победи на Левски и ЦСКА, скандални интервюта на Венцислав Стефанов след мача с Литекс, все неща, на които сме се наситили до болка.Но нека се спрем по-подробно на всички срещи от изминалия кръг.

Берое-Черноморец 1-2

Отборът на „Черноморец” постигна напълно заслужен успех при гостуването си на „Берое” в Стара Загора. Очаквано в редиците на домакините напрежението беше взело връх и грешките им се редяха  една след друга. Старозагорци не създадоха особени опасности пред Стоян Колев и само огромната лекота, с която гостите от Бургас пропускаха своите ситуации позволи на „Берое” да достигне до изравнителен гол, след спорната дузпа отсъдена от Христо Ристосков.

Все пак логичното се случи в самия край, когато Траян Дянков донесе така ценните три точки за „Черноморец”. С тази победа „акулите” показаха, че са на правилния път, но както Димитър Димитров заяви след края на срещата още са далеч от желаната класа. След срещата треньорът на домакините Илиан Илиев подаде оставка, но на този етап тя няма да бъде уважена от ръковдството на тима.

Локомотие Пд-Калиакра 2-0

Закономерна и очаквана победа за „смърфовете” срещу отбор, който няма особени претенции що се отнася за гостуванията си. Ако в „Локомотив” искат да спечелят място в тройката, каквито амбиции обявиха преди започване на шампионата, ще трябва да започнат да печелят гостуванията си.

Светкавица-Лудогорец 0-1

Както се очакваше дерби на новаците нямаше, защото „Светкавица” се очертават като абсолютен аутсайдер в групата. Четири загуби от четири мача, при голово разлика 0-11 говори красноречиво за това къде е мястото на тима от Търговище (със сигурност не е в „А” група).  „Лудогорец” продължава с успешното си представяне, но за този отбор трудните мачове тепърва предстоят и там ще се види дали имат сили за нещо по-сериозно през настоящия сезон.

Черно море-Миньор 2-0

С два бързи гола в средата на първото полувреме „моряците” си гарантираха победата и продължават да са с пълен актив от точки. Без да афишират големи цели варненци показват завидна форма, но сезона е дълъг и тепърва за тях ще става трудно. При „Миньор” се забелязва синдрома на повечето тимове в „А” група, а именно да се играе успешно при домакинските срещи, а при гостуванията да се записват достойни загуби.

Левски-Ботев Вр 3-0

Напълно ясен и предсказуем мач, в който „сините” от София спечелиха убедително, но все още са далеч от желаната форма, а все пак е добре да се знае, че „Ботев” Вр не е критерии за класата на „Левски”. Паузата в първенството е добре дошла за Георги Иванов, защото любимецът на сектор „Б” има доста проблеми за решаване.

Монтана-ЦСКА 0-5

Плашещ резултат, но повечето играчи на „Монтана” бяха загубили мача още преди да излязат на терена. „ЦСКА” показа, че в България малко отбора ще ги затруднят. Селекцията, която направиха бе за участие в Лига Европа, но сега ще трябва да се задоволят с гостувания на „Монтана”, „Калиакра” и „Светкавица”.

Славия-Литекс 0-2

Отново закани преди мача от страна на „Славия” и отново лека победа за „Литекс”. Последните години този сценарии се повтаря постоянно. Видя се, че „Славия” все още е далеч от достигането на водещите отбори. Само с желание не става, а класата на „Литекс” е по-голяма и резултата е напълно реален. След мача президента на „белите” Венци Стефанов не пропусна да се нахвърли върху съдиите, но когато нещо се повтаря постоянно (както е в неговия случай) то става безинтересно.

Видима-Локомотив Сф 2-2

Изключително драматичен финал на иначе изключително скучен мач. Бавното темпо, в което играеха и двата отбора по никакъв начин не подсказваше, че в края на срещата ще станем свидетели на три гола за 3 минути. След като повеждаха на два пъти „железничарите” допускаха изравнителни голове, с което показаха, че тази година място в първите четири отбора на класирането е по-скоро химера. Домакините пък доказаха, че всеки който ги подцени ще страда и ще губи точки срещу тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега