Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нойер: Мечтата ни е да спечелим Световното първенство по футбол

Нойер: Мечтата ни е да спечелим Световното първенство по футбол

Стражът на германския национален отбор Мануел Нойер се надява неговият тим да бъде във върхова форма следващото лято за да има по-големи шансове да спечели Световната купа по футбол в Бразилия.

Стражът на германския национален отбор Мануел Нойер се надява неговият тим да бъде във върхова форма следващото лято за да има по-големи шансове да спечели Световната купа по футбол в Бразилия.

27-годишният вратар на шампиона Байерн Мюнхен заяви, че германците мечтаят да си тръгнат с ценния трофей от финалите през следващата година, но ще трябва да вложат много труд за да постигнат целта си.  Нойер и компания са сред фаворитите за спечелването на

Световното първенство през 2014 година според много футболни прогнози, но стражът разбира трудността на задачата, пред която са изправени. По този повод той заяви пред германският вестник „Bild”:

„Никой не може да каже, че ще спечели титлата със сигурност, особено след като трябва да се изправи срещу тима на Бразилия. Ние трябва да се намираме във върхова форма за да успеем да ги победим в собствената им страна. Знаем, че цяла Германия очаква от нас да се приберем с ценния трофей, ние мечтаем за същото.”

Относно своите съотборници Филип Лам и Себастиан Швайнщайгер,  Нойер допълни: „Швайнщайгер и Лам са невероятни футболисти и се представят отлично на терена. Както Пеп Гуардиола, така и Жоаким Лоу знаят прекрасно кога Филип трябва да играе в средата на терена и кога да го използват като централен защитник.” Германия посреща Ирландия в следващия кръг от квалификациите за Световното първенство, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове от такъв ранг.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега