Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов начин за измами: Не се хващайте на SMS-и с обещание за лесни пари

Нов начин за измами: Не се хващайте на SMS-и с обещание за лесни пари

Главна дирекция „Национална полиция" предупреждава, че през последните дни сред измамите у нас има нова мода - есемеси, обещаващи лесни пари.

Главна дирекция „Национална полиция" предупреждава, че през последните дни сред измамите у нас има нова мода - есемеси, обещаващи лесни пари. Службата призовава гражданите да не се подвеждат и да не изпращат данните си. През последните няколко дни на август на мобилните телефони на абонати на различни оператори, работещи в България, се получават есемеси с текст на английски, гласящ:

"Вашият мобилен номер е избран да спечели 5 милиона паунда, като за целта трябва да се изпрати съобщение с личните  данни на абоната на следния ИМЕЛ адрес: WIN@EUGRANT8.COM, за да си получите наградата".

ГНДП алармира, че в този случай се касае за измама. Никоя фирма не би поискала данни на клиентите си по такъв начин. Получилите такива съобщения абонати в никакъв случай не бива да се поддават на капана, обещаващ „лесна печалба", а за тяхно добро е да прекратят кореспонденцията. Дирекцията припомня, че предоставянето на лични данни е строго регламентирано от закона и става по точно определен ред.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега