Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова атракция за туристите в Слънчев бряг - парасейлинг

Нова атракция за туристите в Слънчев бряг - парасейлинг

Чуждите туристи на южния плаж в „Слънчев бряг” пощуряват по удоволствието да полетят с парашут от моторна лодка и да видят цялата брегова линия на курорта от високо.

Чуждитетуристи на южния плаж в „Слънчев бряг” пощуряват поудоволствието даполетят с парашут от моторна лодка и да видят цялата брегова линия на курортаот високо. Срещу сумата от 60 лева те се извисяват екипирани над морето,получават адреналин на макс, а панорамната гледка им предоставя надлъж и нашир,както цялата морска ивица, така и красотите на Несебър, Свети Влас, Обзор,Равда, чак до Поморие. Цената на удоволствието от 60 лева е за клиент, койтожелае във въздуха да лети сам. За двама се прави отстъпка от 10 процента.

Най-солиден бонус получава група от трима екстремисти, желаещи да полетятедновременно с паршута. Цената за тях анблок е 110 лева.Смелчацитеизлитат от моторната лодка със задължителните спасителни жилетки, катопредварително са минали кратък курс от професионален инструктор. Приземяванетосъщо е на моторницата, а не на пясъка, каквато е практиката по други плажове,каза Кирил Спасов, управител на Южния плаж Слънчев бряг. На лодката присъства ифотограф, който запечатва моменти от полета.

Парасейлнгъте една от сравнително новите атракции по морето. Екскурзията „Птичи поглед” продължаваоколо 12 минути и предлага опознаване на морските красоти от 40 до 80 метрависочина. Парасейлингпарашутът е обезопасен на 100 процента, атракцията се извършва навътре вморето, поясни Иван Рочков, отговорник на морските аткракциони на плажа.Лодката, машините и целия инвентар, които служат за извършване на полета са свсички необходими разрешителни и сертификати по Европейските стандарти.

Рочковразказа, че сред едни от най-интересните туристи извисили се от южния плаж високов облаците са били 71-годишен украински авантюрист и съпругата му на 38 години.Преди години най–интересната атракция беше водното колело, сега обаче гоизместиха парасейлингът, "бананът", джетове, паракрафти и ощеразлични видове екстремни преживявания. Модата е и в надуваемите съоръжения,които се теглят от джетове и бързоскоростни лодки, заяви Рочков.

"Интереснотое, че всеки сезон на южния плаж се предлагат нови форми от гумените надуваемисъоръжения. Преди години най-стандартен бе „банана”, а след това започнахмепредлагането и наплаващи дивани, кресла, лежанки и други теглени от мощни лодки. Цената заразходка с надуваемо кресло е 20 лева на човек и  гарантира приятни емоции. Банана все още еедно от най-търсените екстремни преживявания, зареждащо с голяма доза адреналини приятни емоции срещу 15 лева на човек. Спасителните жилетки за всички морскиатракциони са задължителни. Продължителността на разходката с надуваемитесъоръжения е десет минути", допълват още от управата на плажа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега